PILIHAN ANDA1. Dalam PRU15 pengundi Melayu dihadapi dengan pemilihan antara dua parti Melayu.

2. Parti pertama ialah UMNO yang dipimpin oleh pemimpin-pemimpin yang terlibat dengan jenayah-jenayah seperti mencuri, menyalahguna kuasa, rasuah dan menghalal duit haram.

3. Mereka harap mendapat kemenangan besar supaya tuduhan-tuduhan terhadap mereka dan hukuman penjara ke atas mereka dapat diampun atau dibatal.

4. Jika mereka menang negara tercinta ini akan diperintah oleh penjenayah yang terkenal dengan sifat buruk mereka dan kehancuran negara oleh mereka.


5. Pilihan satu lagi bagi pengundi Melayu ialah mengundi parti Melayu iaitu Gerakan Tanah Air (GTA) yang bertanding sebagai Parti Pejuang kerana belum didaftar.

6. Parti Pejuang dipimpin oleh pemimpin Melayu yang bersih dari segala jenayah dan berjuang untuk menjaga nasib orang Melayu yang rata-rata miskin dan terpaksa jual tanah.

7. Pejuang dan GTA mempunyai rancangan untuk pulih semula negara dengan memegang kepada undang-undang. Ramai pemimpin Pejuang mempunyai pengalaman dalam pentadbiran dan pembangunan negara.

8. Pejuang berharap pengundi Melayu khususnya dan bukan Melayu akan pilih Kerajaan pimpinan Pejuang/GTA supaya semua pihak akan menikmati pentadbiran negara yang baik dan pembangunan.

9. Ingatlah, apabila sahaja Najib dan UMNO menjatuhkan Kerajaan PH melalui pintu belakang, politik dalam negara menjadi tidak stabil, Kerajaan mudah dijatuhkan dan rakyat menderita kerana keruntuhan ekonomi, kenaikkan harga makanan dan barangan, rasuah berleluasa dan pentadbiran yang lemah.

10. PRU 15 memberi peluang kepada rakyat menukar Kerajaan kleptokrasi dan mengembali pemerintahan yang bersih, cekap dan beramanah melalui Kerajaan Pejuang/Gerakan Tanah Air.